Diyarbakır Valiliği'nin herhangi bir metin olmaksızın dağıttığı fotoğraflarda BDP ve terör örgütü PKK'nın çağrısı üzerine sokakları savaş alanına döndüren göstericilerin yaptığı yağma ve saldırı fotoğraflarına yer verildi. Fotoğraflarda Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki bir markete giren göstericilerin, marketi tamamen yağmaladıktan sonra lavabolarına kadar bütün bölümlerini yaktığı anlaşılıyor. Terör örgütü yandaşlarının markette para kasalarını açıp boşalttığı marketin güvenlik kamerasını da kırdıkları görülüyor.

Başka fotoğraflarda ise yine örgüt yandaşlarının yolcu taşıyan dolmuşa yaptığı saldırılar yer alıyor. Saldırıda dolmuşun camları kırılırken lastiklerinin bıçakla kesildiği anlaşılıyor.

Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

Fotoğraflarda örgüt yandaşlarının molotof atması sonucu bir vatandaşın evinin yandığı, içindeki eşyalarının kullanılmaz hale geldiği belirtiliyor.

Fotoğraflarda gün boyunca devam eden olaylarda işyerini açan esnafın taşlanan işyerlerinin hasar görmüş halini gösteren fotoğraflar da bulunuyor.

Editör: TE Bilişim