Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden Alaattin Çakıcı'ya tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarının mesajını veren CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, "Organize suç örgütü elebaşının, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaret dolu ifadeleri; ülkedeki yönetim boşluğunun, devlet otoritesi eksikliğinin, kısacası bitmiş bir iktidarın mafya yapılanmalarından medet ummasından başka bir şey değildir. 90’lı yılların özlemini yaşayanlar siyaset-mafya-ticaret ekseninde Türkiye’yi yönetmek isteyenler bunu beceremeyeceklerdir.
Asla provakasyonlara gelmeyeceğiz!" dedi. "Cumhuriyet Halk Partisi de Cumhuriyet’in kuruluşundan bugüne bunun kıymetini bilen milyonlarca vatansever de size haddinizi bildirir. ‘Değişim ve reform’ diyenlerin biraz samimiyeti varsa, bu mafya bozuntusuna gerekli işlemlerin yapılması yönünde harekete geçmeleri gerekir" diyen CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, şöyle konuştu: "2. Yüzyıla çağrı beyannamemizin, 2. Madde 3. Fıkra; toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.
 ilk seçimde tarihin derinliklerine sizi gönderip ; Tam Bağımsız Türkiye için mücadeleye devam edeceğiz.... Sayın Genel Başkanım hiç bir tehdite boyun eğmedi eğmeyecektir....".

Editör: TE Bilişim