CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Türk firmalarının ve şoförlerin Gürcistan üzerinden Rusya’ya giderken çektiği çileye ilişkin konuştu.
Rusya’ya giden Türk şoförler sınırda mahsur kaldı. Günlerce hareketsiz kalan şoförler temel ihtiyaçlarını karşılayamadığını söylerken, gerek sosyal medya hesaplarından gerekse meclis kürsüsünden sürekli olarak TIR şoförlerinin sorunlarını gündeme taşıyan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım bir kez daha şoförlerin sesi olarak, Türk şoförlerinin yalnız bırakıldığına dikkat çekti. CHP’li Yalım yaptığı açıklamada, “Şoförlerimizin yurt dışında yaşadığı zorluklardan dolayı yalnız bırakan Dışişleri Bakanlığını, Ticaret Bakanlığını, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını esefle kınıyorum. İhracat rakamlarımızın artması için uğraşan firmalarımıza maalesef destek değil köstek olmaya devam ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!

Editör: TE Bilişim