Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!
Uşak’ta kısa bir süre önce hizmete açılan Dikilitaş köprülü kavşağı, ulaşımda rahatlamaya neden oldu. Fakat kavşağın Dikilitaş Mahallesi’ne çıkan kısmında küçük bir önlem alınmazsa, can ve mal kayıpları yaşanabilir.  Uşak’ta yaklaşık 8 ay önce Karayolları Genel Müdürlüğü ve Uşak Belediyesi işbirliği ile başlayan köprülü kavşak inşaatı, geçtiğimiz günlerde sonlandı ve köprü hizmete açıldı. Köprünün Kemalöz Mahallesi’ni Dikilitaş’a bağlaması, sürücüler için önemli ölçüde kolaylık sağladı.

KÜÇÜK BİR ÖNLEM ALINMAZSA, CAN VE MAL KAYIPLARI OLABİLİR
Köprünün Huzurpark’a çıkan kısmında sadece bir tane yön levhası var ve bazı sürücüler buna aldırmayabiliyorlar. Kemalöz’den yolun karşısına geçmek isteyen sürücülerin, köprü bitiminde İzmir – Ankara yoluna çıkmaları gerekiyor. Fakat yolu kısa kesmek isteyenlerin, Dikilitaş istikametinden gelen aracın yönüne girdikleri zaman zaman görülüyor. Bunun önüne geçilmemesi için köprünün yamacı başlamadan dubalar ve yönlendirici levhalar konmalı.  Ya da Dikilitaş’a çıkmak isteyenler için küçük bir güzergah oluşturulmalı. 

İŞTE SIKINTI DOĞARABİLECEK NOTKA:







 
Editör: TE Bilişim