Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor
 ESKİ GEDİZ YOLU’NDA DEHŞET SAATLERİ

 

Karaağaç Mahallesi’nde bulunan esnaflar son üç aydır işyerlerinin sürekli soyulmasından bıktılar. Hırsızlık yapılan bir iş yeri sahibi hırsızlık yapan çocuğu yakaladığını, ancak yakınlarının iş yerini basarak, işyerinin camını çerçevesini kırdığını söyledi.

 

Eski Gediz Yolu üzerinde bulunan ve özellikle son üç aydır bakkaliye işi yapan esnafların işyerlerinde meydana gelen hırsızlıklar, esnafı canından bezdirdi. Esnaflar, yaptıkları şikayetlere rağmen hırsızlıkların önüne de geçilemediğinden yakındılar.

Hırsızlık eylemini yapanların bölgede yaşayan romanların 12-13 yaşındaki çocukları olduklarını tespit ettiklerini belirten esnaflardan birisi bir çocuğu iş yerinden hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı. Bunu duyan çocuğun ailesi iş yerini basarak, dehşet dolu anlar yaşanmasına neden oldu.  Sonra da işyerinin camını çerçevesini indirdi.

 

Mahalleli farklı geçtiğimiz ay içerisinde de romanların bir takım hırsızlık yaptığını gördüğünü ancak korktukları için ifade vermediklerini söyledi. Emniyet ekipleri olay yerine gelerek dükkanda oluşan hasarı belirleyerek konu hakkında işlem başlattı. Konu hakkında konuşan dükkan sahibi;” yaklaşık 3 aydır dükkanıma gelerek hırsızlık yapıyorlar. Bu kişilere göz yummaktan mahalleli bıktı artık. Polislere defalarca şikayette bulunmamıza rağmen henüz sonuç alamadık. Bugün yine cips reyonundan hırsızlık yaparken gördüğüm çocukları kaçarlarken yakaladım ve uyardım. Ardından aileleri gelerek benimle kavga ederek darp girişiminde bulundular. Dükkanın camlarını yumruklamaya başladı. Ben korktuğum için dükkanın içerisine kaçtım bu sırada cam kırılarak vuran kişinin bileği ve çeşitli yerleri kesildi. Daha sonra tekrar geleceğiz şeklinde tehditlerde bulunarak kaçtılar” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim