Eşme Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında, belediyenin sorumluluğunda olan mekanları, cadde ve sokakları dezenfekte etti.

Eşme Belediyesi’ne bağlı ekipler, koronavirüsle mücadele için toplu taşıma araçlarını, sebze, balık ve elbise pazarının bulunduğu bölgeyi, park ve bahçeleri, resmi kurumları, spor salonlarını, belediye binasını ve halkın yoğun olarak kullandığı bankamatiklerin bulunduğu alanları sterilize ettiler.

Eşme Belediyesi olarak, bu dönemde, vatandaşın sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, “Ekiplerimiz, ilçemizin yoğun olarak kullanılan bölgelerini, temin ettiğimiz özel ilaçlarla dezenfekte ettiler ve bu bölgelerin steril hale gelmesini sağladılar. Sadece bir gün değil, hemen her gün gerekli dezenfekte çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca zabıta ekiplerimiz, düzenli olarak işletmelerde denetimler yapıyorlar. İlçemizde koronavirüsle mücadele için çalışmalarımız devam edecektir. Bu bağlamda, faaliyetlere katkı sağlayan tüm personelimize, idarecilerimize, sağlık görevlilerimize ve virüsün yayılımını azaltmak için sorumluluk alan tüm vatandaşlarımıza şahsım ve belediyemiz adına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çetin, ayrıca pazaryerlerinde bir dizi düzenlemeye gittiklerini belirterek, “Pazaryerlerimizde sosyal mesafe kuralına göre bir düzenleme yaptık. İçişleri Bakanlığımızın aldığı karar gereği, elbise ve hırdavat satan pazarcı esnafımızı bir süreliğine pazaryerimize alamıyoruz. Ayrıca ilçemiz dışından gelen pazarcı esnafımıza da yine bir süreliğine, pazarımızda yer vermeme kararı aldık. Bu noktada alınan tüm önlemler, halkın ve esnafın sağlığı ve can güvenliği içindir. Anlayış gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

EŞME BELEDİYESİ, 20 BİN METREKARE TAŞ PARKE DÖŞEDİ

Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!

Öte yandan Eşme Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçede taş parke ihtiyacı bulunan mahalle ve sokaklardaki çalışmalarını da sürdürüyor. Koronavirüse karşı gerekli önlemleri alarak çalışma yapan ekiplerin, 2020’nin ilk 3 aylık döneminde yaklaşık olarak 20 bin metrekare taş parke döşediklerini dile getiren Başkan Hacı Mustafa Çetin, “Çalışmalarımızı, rutin bir şekilde sürdürüyoruz ve virüsün etkisinin tamamen arınmasının ardından, daha yoğun bir şekilde faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim