Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!
    Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, ilçeye yaklaşık 90 yıl önce inşa edilen T.C.D.D. hangarını restore ederek tekrar kazandıracaklarını belirtti. 
    Hangarın yaklaşık bin 300 metre olduğunu ve restorasyon çalışmasının T.C.D.D. destekleriyle yapıldığını söyleyen Eşme Belediye Başkanı AK Partili Hacı Mustafa Çetin, çalışmaların 2018'in ilk çeyreğinde tamamlanacağını dile getirdi. 



    Hangarın işletmesinin belediye tarafından yapılacağını kaydeden Hacı Mustafa Çetin, "Bu hangar ilçemizin tarihi bir değeri ve  bir süredir burada restorasyon çalışması devam ediyor. T.C.D.D. katkısıyla yapılan faaliyetler, 2018'in ilk aylarında sonlanacak ve biz belediye olarak, hangara bir restoran yapacağız. Çok amaçlı bir salon ve aynı zamanda yöresel ürünlerin satılacağı bir bölme oluşacak. Burada ilçemize ait tarhana, kilim ve diğer yöresel dokular satışa sunulacak. İlçemize gelen misafirlerimizi bu mekanda ağırlayacağız. Hangarı hizmete sunmamız 2018'in yaz dönemini bulacak" dedi. 



    Tarihi hangarın restorana çevrilmesiyle Uşak ve diğer ilçelerden özellikle hafta sonları yoğun bir talep olacağını kaydeden Hacı Mustafa Çetin, şöyle söyledi: "Burada konsept bir mekan şeklinde faaliyet verecek olan restoranımız, Bursa'da iskender kebabın satıldığı tarihi Kayhan Hamamı gibi olacak. Eşme'ye gelen her konuk, mutlaka hangara uğrayacak ve ilçemizin yöresel lezzetlerini tadacak. Restorasyon çalışmasına katkı sağlayan başta T.C.D.D. yetkilileri olmak üzere, tüm paydaşlara teşekkürü bir borç biliyorum". 
 
Editör: TE Bilişim