Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Yüksel güven tazeledi
Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği 12. Olağan Genel Kuurlu yapıldı. 2008 yılından bu yana derneğin başakanlığını yürüten Hasan Yüksel yendien seçildi.

Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği Olağan Genel Kurulu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kayıtlı 67 üyesinden 55 üyenin katıldığı seçimlerde Hasan Yüksel yenden başkan seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine, Muzaffer Gülmez, Halime Karagöz, Muazzen Keleş, İklime Ünal, Güzan Erdoğan ve Zafer Akyol, denetleme kurulu üyeliklerine de; Halime Uçar, İsmet Ceylaner ve Hatice Yılancı seçildi.

Divan başkanlığı görevini, Ahmet Özpınar’ın yaptığı genel kurulda, Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Yüksel, genel kurulda yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.

Uşak'ta çevre bilincinin oluşması ve çevre sorunlarının çözümünde katkı sağladıklarını ifade eden Yüksel, sivil toplum örgütlerinin çevre sorunlarına daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!

 

Editör: TE Bilişim