Huzur 64 Operasyonları devam ediyor

Uşak’ta huzur ve asayişi sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen uygulamalar 15 ayrı noktada yapıldı. Operasyonlarda ele geçen ruhsatsız patlayıcı ve kesici silahlara el kondu.

Uşak’ta  huzur ve güvenliğin devamını sağlamak, meydana gelebilecek olaylara karşı tedbirler almak, önleyici kolluk hizmetlerini yerine getirirken, şüpheli görülen ve aranmakta olan, suç işlemeye yönelik davranış ve hareketlerde bulunan şahıslar ile her türlü taşınması yasak alet ve maddeleri taşıyan ve bulunduran şahısların yakalanması ve suç işlenmesini önleme amacı ile düzenlenen “Huzur Operasyonları devam ediyor. Operasyonlar sonunda Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Önceki gün 15 ayrı sabit yol noktasında yapılan “Huzur 64-4 ” isimli uygulamalarda;

Toplam 275 şahıs ve 169 araç kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda

1 adet Ruhsatsız Pompalı Av Tüfeği ve 3 adet Kartuş,

1 adet Kesici Alet, (6136 S.K.M.)

Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım

1 adet Kuru Sıkı Gaz Tabancası ve 1 adet şarjör

13/08/2014 tarihli Valilik Makamı kararına göre 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 11-C maddesine istinaden (6) şahsa maksat dışı kesici alet bulundurmalarından dolayı Kabahatler Kanunun 32. Maddesine göre işlem yapılmış,

Trafik yönünden kusurlu görülen araç sürücülerine toplam 7916 TL Trafik Cezası İdari Yaptırım Kararı uygulanmış ve (3) araç trafikten men edilmiştir.

Siz vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve destekle ilimizin huzur ve güvenliğini arttırmaya yönelik faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir.”

Editör: TE Bilişim