Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!
ALİ ARASLI/// Uşak Belediyesi, kentin en işlek noktası olan İsmetpaşa Caddesi’nde cephe yenilemesi ve sokak sağlıklaştırması çalışması yapacak. 

2013’te dönemin Uşak Belediye Başkanı Mimar Ali Erdoğan’ın başlattığı, mimari yarışma projesiyle yenilenen ve o dönemde tartışmalara konu olan İsmetpaşa Caddesi’ndeki taş bordürler ve diğer unsurların yerinden çıkması, yağmur ve benzeri durumlarda sıkıntı doğurduğu için yeni bir çalışma yapılmasına karar verildi.  Buna göre 2020’nin başından itibaren faaliyetlere başlanacak ve cadde üzerinde cephe yenilemesi ve sokak sağlıklaştırması uygulanacak. 

Çalışmanın yaz döneminde, esnafa zarar vermemek için başlamadığını belirten Uşak Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çakın, İsmetpaşa caddesinin İstiklal Caddesi’ne benzemesi için planlama ve projelendirme faaliyetlerinin sürdüğünü kaydetti. 

Dün katıldığı bir toplantıda konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Önümüzdeki yıl başında burada bir çalışma uygulayacağız. İsmetpaşa’nın kentimize yakışır bir görünüme kavuşması için çalışacağız. Burada bir cephe yenileme çalışması ve sokak sağlıklaştırması uygulanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek alarak, ilimizin en gözde caddesini İstiklal Caddesi gibi yapacağız” dedi. Öte yandan 31 Mart 2019 seçimlerinde göreve gelen Başkan Mehmet Çakın, cadde üzerindeki kafeteryaların önünde bulunan üstü kapalı ve kenarları açık olan demir aksamlı çardak şeklindeki yapıları söktürmüştü. 
 
Editör: TE Bilişim