Kafasında 30 dikişle meclise geldi

Bir gün önce büyük bir trafik kazası geçiren İl Genel Meclisi Üyesi Alaattin Furtuna, kafasında 30 dikişle İl Genel Meclisi toplantısına katıldı.

Aracına üç kamyon çarpan ve kafasına 30 dikiş atılan AK Parti Eşme İl Genel Meclisi Üyesi Alaatin Furtuna, kafası sarılı halde İl Genel Meclisi toplantısına katıldı. Kazayı ucuz atlattığını belirten Furtuna, “Verilmiş sadakamız varmış” dedi.

Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor

İl Genel Meclisi toplantısına gelirken, kullandığı araca üç kamyonun çarpması sonucu başından yaralanan ve kafasına 30 dikiş atılan İl Genel Meclisi Üyesi Alaatin Furtuna, kazadan bir gün sonra yapılan İl Genel Meclisi oturumuna katıldı. Furtuna’yı aralarında gören İl Genel Meclisi üyeleri çok sevindiklerini belirterek, ‘geçmiş olsun’ dediler.

ÜÇ KAMYON ÇARPTI

Furtuna, ölümden döndüğü tarfik kazasını şöyle anlattı: “Meclis toplantısına kendi kullandığım aracımla gelmek isterken, Ankara Yolunda kavşakta kırmız ışıkta bekliyordum. Birden arkamdan bir kamyon çarptı. Çarpmanın etkisi ile aracım savrularak karşı şeride geçti. O sırada Ankara istikametinden gelen başka bir kamyon bana çarptı. Diğer kamyonun önüne düştüm. Onun da hafif çarpmasıyla yol kenarına savruldum. Kafamı çarptığımı hatırlıyorum. Beni hasar görmüş aracımdan çıkararak, Uşak Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Burada kafama 30 dikiş atıldı. Şu an çok iyiyim. Allah’a bin şükür verilmiş sadakamız varmış” dedi.

MECLİS ÜYELERİNİN ZİYARETİ DUYGULANDIRDI

Kazayı duyan İl Genel Meclisi üyelerinin tam kadro kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok duygulandığını belirten Furtuna, “Bu ziyaret üzerine, bende kendimi iyi hissettiğim için bugünkü meclis toplantınsa katılmak ve arkadaşlarımla beraber olmak istedim. Bu zor günümde beni yalnız bırakmayan meclis üyesi arkadaşlarıma ve İl Özel idaresi çalışanlarına ve beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, kazadan sonra beni iyileştirmek için canla başla çalışan Uşak Devlet hastanesi doktorları ve tüm çalışanlarına da çok teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim. Kalıcı bir rahatsızlığım yok. Günlük hayata ve meclis çalışmalarına devam ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim