AK Gençlerden Bir Anlamlı Davranış Daha

AK Parti Uşak Gençlik Kolları örnek bir çalışmaya daha imza attı. Kurban Bayramı'nda dar gelirli olan ve kurban alamayan aileleri düşünen AK Parti Gençlik Kolları üyeleri kendi aralarında topladıkları para ile 8 adet kurban alıp ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı. 35 yoksul vatandaşa gizlilik içinde dağıtılan kurban payları ailelerin de mutlu olmasına neden oldu. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, Kurban Bayramı'nın ruhuna yakışan bir çalışma yaptıkları için mutlu olduklarını belirtti. Kurban Bayramı'nda özellikle dar gelirli vatandaşların hatırlanması gerektiğine dikkat çeken Mıllık, "  Bayramlar dayanışmanın ve birlik ruhunun en güzel şekilde yaşandığı olgulardır. Şüphesiz bizler bayramı doyasıya yaşarken, maddi anlamda sıkıntı çeken vatandaşlarımızın durumunu düşünemeden edemezdik. Her zaman empati kurabilen bir gençlik olarak hemen Kurban Bayramı ile ilgili bir çalışma yaptık. Aldığımız kurbanları gizlilik içersinde dağıtarak dualar aldık. Bize yapılan dualar ise bizim en büyük heyecanımız oldu" dedi. Sosyal sorumluluklarını bilen bir gençlik olarak bu tür çalışmaların son derecece olumlu olduğunu anlatan Mıllık, çalışmaların örnek teşkil ettiğini de belirtti. AK Parti Uşak Gençliği olarak her zaman duyarlı davranmaya devam edeceklerinin altını çizen Mıllık şunları kaydetti: " Siyasetimiz şüphesiz ülkemizin müreffeh bir geleceğe sahip olması içindir. AK Parti gençliği ülkesinin güzel bir yerde sahip olması için donanımlı olarak yolunda ilerlemektedir. Ancak ülkemizin ilerlemesi için öncelikle yakın çevremize karşı hassasiyet sahibi olmamız gerekmektedir. Bu nedenle buna benzer çalışmalara gençlik kolları olarak devam edeceğiz".

Kurban Bayramı'nın ruhuna uygun davranış

Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım

Kurban Bayramı'nın her anlamı ile derin manalarının olduğunu ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, " Kurban Bayramı her zamanki gibi tüm maneviyatı ile geldi ve yaşanmaktadır. İlimizde ve ülkemizde Yüce Yaradana borç olarak adlettiğimiz kurbanlarımızı kesip bayramı layığı ile yaşatmaktayız. Bayramda kurban kesmelerin yanında anlam bakımından önemli yapılması gerekenler de söz konusudur. Şüphesiz kurban kesmek kadar önemli görevlerimiz de vardır. Bunlardan birisi de böyle günlerde elbirliği yapıp dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşatmaktır. Biz de ilimizde bu ruhu kurban kesemeyen ve maddi durumu sıkıntılı olan ailelerimiz için yapmak istedik. Gençlik kolları üyelerimize dar gelirli vatandaşlarımız için kurban kesmek istediğimizi belirttiğimizde hepsi heyecanla bu çalışmayı kabul ettiler. Gençlerimiz kısa sürede topladıkları para ile 8 adet kurban alarak ihtiyaç sahibi 35 aileye ulaştırdılar. Ailelerin gözlerindeki parıltı bile bizlerinen büyük mutluluğu oldu" dedi.

Duyarlı olmaya devam edeceğiz

Ülkesinin en iyi yerlerde olmasını isteyen herkesin öncelikli olarak kendi çevresinde gördüğü eksikliklereduyarlı olması gerektiğini bildiren Mıllık şöyle devam etti :  "Ülkemizde yaşayan her birey şüphesiz yaşadığı vatanının en iyi yerlere gelmesini ister. Biz AK yürekler olarak bu vizyonu misyon olarak kabul edip çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Memleketimizin her karış toprağının hak ettiği noktalarda olması için genç yürekler olarak gece gündüz demeden çalışmaktayız. Bu değişimi öncelikle yakınımızdan başlatıyoruz. Yani kentimizin öncelikle sorunlarına ve beklentilerine duyarlı davranıyoruz. Bundan sonra da gençlik kollarımız aynı hassasiyeti koruyacak ve bu yolda devam edecektir. Sosyal sorumlulukları ile ilimizin gelişmesinde ne gerekiyorsa yapacağız". 

Editör: TE Bilişim