Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!
2018 yılının ekonomik ve siyasi açıdan yoğun bir dönem olduğunu belirten Mehmet Altay, Türkiye üzerinde oynanan tüm oyunlara rağmen, yatırımların ve hizmetlerin istikrarlı bir şekilde sürdüğünü kaydetti. 
24 Haziran 2018’de yapılan genel seçimlerde halkın bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den yana karar kıldığını ifade eden Altay, “Cumhuriyetimizin 2023 hedefleri için son 16 yılda çok büyük atılımlar gerçekleşti ve 2018 demokrasi açısından ayrı bir önem taşıyan yıl oldu. 24 Haziran 2018’de yaptığımız genel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı hükümeti sistemine geçtik ve ülkemiz adına önemli bir dönüm noktasını daha geride bıraktık. İç ve dış mihrakların tüm oyunlarına rağmen, yıl sonuna kadar ekonomik, sosyal ve siyasi anlamda bir çok atılımın hayata geçmesi, artık ayakları yere basan bir yönetim anlayışı ortaya koyduğumuzun göstergesi oldu” dedi. 
2019’un yatırımların sekteye uğramadan devam ettiği ve 2023 hedeflerine ulaşma noktasında büyük önem taşıyan bir yıl olacağına işaret eden Mehmet Altay, şöyle söyledi: “Yeni yılda ilimiz ve ülkemiz için hizmetlerimiz sürecek ve halkımızın refah seviyesinin artması için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. 31 Mart 2019 günü önemli bir seçime daha gideceğiz ve önümüzdeki dönemin yerel yöneticilerini seçeceğiz. AK Parti ailesi olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmadan seçimlere hazırlanacağız ve sandıktan en iyi sonucu alarak, ilimizdeki kalkınma hamlesini bir adım ileriye taşıyarak sürdüreceğiz”. 2019 yılının her anlamda verimli geçmesini sözlerine ekleyen Mehmet Altay, “Yeni yılda, dünya genelinde yaşanan insanlık dramlarının son bulmasını temenni ediyor ve tüm vatandaşlarımızın yılını tebrik ediyorum” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim