Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!

Banaz Hasanköy Köyü’ndeki koranavirüs nedeniyle ilan edilen karantina dönemi boyunca, vatandaşın tüm ihtiyaçları Banaz Kaymakamlığı ve Banaz Belediyesi ekiplerince karşılanacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Banaz Hasanköy Köyü’nde tedbir amaçlı karantina ilan edildiğini ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması noktasında, her konunun düşünüldüğünü söyledi. 
Devletin vatandaşın yanında olduğunu belirten Mehmet Altay, “Banaz Kaymakamlığımız ve Banaz Belediyemiz burada gerekli çalışmaları yapmaktadır. İl Özel İdaresi ve Uşak Belediyesi ekipleri de, köydeki vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için yapılan çalışmalara gerekli katkıları sağlamaktadır. Devletimiz, her zaman olduğu gibi, bu dönemde de vatandaşımızın yanındadır. Bir süreliğine  köye giriş ve çıkışlar yasaklandı ve vatandaşımızın tüm ihtiyaçları sağlanacaktır. Bizler de bu süreci yakından takip etmekteyiz” dedi. Mehmet Altay, koronavirüsün yayılımının en aza indirgenmesinde, çalışma yapan tüm görevlilere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

 

Editör: TE Bilişim