Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!
AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97’inci yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Ülkemiz, bugün, milli birlik ve beraberliğini korumak için, Afrin’de büyük bir operasyon başlatmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, şahlı hilalin şafaklarda dalgalanması için bu operasyonu da Allah’ın izni, devlet büyüklerimizin feraseti, askerimizin gücü ve milletimizin desteği ile en kısa sürede tamamlayacaktır” dedi. 

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97’inci yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. İstiklal Marşı’nın tüm insanlık tarihi için önemli dersler ve anlamlar ihtiva ettiğini dile getiren AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, “İstiklal Marşı, değil 97 yıl üzerinden asırlar dahi geçse, asla unutulmayacak ve ilelebet var olacak bir eserdir. Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy, eşsiz bir anlatımla, Türk milletinin tarihini ve talihini özetlemiştir. Aradan geçen 97 yıla rağmen, ülkemizdeki kanlı hesaplar ve planlar değişmemiş ve şer odakları her defasında umduklarını bulamamıştır. Aziz milletimiz aynı ruh ve vatan aşkıyla birlik ve beraberliğini sürdürmeye, ay yıldızlı bayrağımızın altında, ilk günkü coşku ve şevkle İstiklal Marşımızı okumaya devam edecektir” dedi. 

     İstiklal Marşı’nın yazıldığı dönemi hatırlatan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Kurtuluş mücadelesi veren Türk milletinin tarihin her döneminde bağımsızlığına düşkün olduğunu belirterek, “İstiklal Marşı’nın tüm dizileri sadece milletimiz için değil, dünyanın bütün devletleri için ders niteliğindedir. Milletlerin tarihini ve talihini nelerin belirlediği çok açık ve net bir şekilde yansıtılmıştır. İstiklal Marşı’nda da belirtildiği gibi; bastığımız bu yerler toprak değildir ve altında binlerce kefensiz şehidimiz yatmaktadır. Ülkemiz, bugün, milli birlik ve beraberliğini korumak için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkomutanlığında, Afrin’de büyük bir operasyon başlatmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, şahlı hilalin şafaklarda dalgalanması için bu operasyonu da Allah’ın izni, devlet büyüklerimizin feraseti, askerimizin gücü ve milletimizin desteği ile en kısa sürede tamamlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümünü tebrik ediyor, vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu topraklar için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim