Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle, parti binasında bir bayramlaşma merasimi düzenledi. AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, burada yaptığı açıklamada, Suruç’ta meydana gelen saldırıyı kınadığını belirterek, “Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu saldırıyı gerçekleştirilenlere devletimiz gerekli cezayı en kısa sürede verecektir. Böyle saldırılarla 24 Haziran seçimleri öncesi toplumda kaos ve kargaşayı amaçlayanlar, asla emellerine ulaşamayacaktır” dedi. 
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, parti binasında Ramazan Bayramı nedeniyle, bayramlaşma etkinliği düzenledi. AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, milletvekili adayı İsmail Güneş ve Mert Şişman, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarının katıldığı bayramlaşma programında, gündem Suruç’ta meydana gelen saldırı oldu. 
Burada bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, “Suruç’ta hain PKK’lılar tarafından ve onların siyasi uzantıları tarafından ne yazık ki kendisi de Suruçlu olan milletvekilimizin abisini ne yazık ki şehit verdik. Yaralıların bazıları ağır bir şekilde hastanede tedavi görüyorlar. Bunlar, bugün yaşadığımız olaylar değil. Her dönem ne yazık ki AK Parti’ye, AK Parti’yi içine sindiremeyenlerden, oradan ya da başka siyasi düşüncelerden saldırılar olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecek gibi görünüyor ama biz liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Allah’ın izniyle her zaman ifade ettiğimiz gibi kefenimizi giyerek yola çıkan bir siyasi hareket olarak bu ve buna benzer ahlaksızlıklara pabuç bırakmayacak kadar cesaretli, dik ve onurlu insanlarız. Biz inanıyoruz ki milletimiz başta doğu ve güneydoğudaki kardeşlerimiz olmak üzere 24 Haziran seçimlerinde bunlara da en güzel cevabı inşallah sandıkta verecektir” dedi.
 
Editör: TE Bilişim