Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
Uşak Belediyesi eski Başkanlarından Mesut Apaydın, Uşak Kent Tarihi Müzesi’ndeki, merhum Belediye Başkanı Hakkı Yağcı’nın balmumu heykelini sembolik olarak hazırlanan makamında ziyaret etti. 

2004’te AK Parti’den aday olarak Uşak Belediye Başkanı seçilen ve 1 dönem görev yapan Mesut Apaydın, kendisinden önce görev yapan, ortaya koyduğu hizmetlerle anılan ve Uşakspor’un kurucusu Hakkı Yağcı’yı saygı ile yad ettiğini belirtti. 

Apaydın, sosyal medya hesabında, “Kent tarihi müzesinde Rahmetli Hakkı Yağcı başkanımızı makamında ziyaret ettim” paylaşımında bulundu. 
    
    Makine mühendisi olan Mesut Apaydın, 2004 ve 2009 arasında Uşak Belediye Başkanlığı görevini yapmıştı. Apaydın, görev süresi boyunca, çevreye, altyapıya ve kentin önemli ihtiyaçlarından biri olan içme suyuna yatırım yapmıştı. İnce esprileri sık sık yapan Mesut Apaydın, kurduğu ikili samimi diyalogları, görevinden sonra da devam ettirdi ve halen halk tarafından sevilip sayılan bir isim.. 




 
Editör: TE Bilişim