Uşak ve çevresinde bugün kar yağışı başladı. Uzun zamandan beri beklenen kar yağışı, istenenin üzerinde oldu. Kar yağışının kaç gün devam edeceğine dair Meteoroloji'den bir açıklama geldi. Yapılan tahminlere göre bugün kar yağışının aralıklı devam edeceği ve yarın da yağmur beklediği ifade edildi. Pazar günü yine kar yağışı olması öngörülüyor. Meteoroloji, don ve gizli dona karşı vatandaşları uyardı. Kurumdan yapılan açıklamada, Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava akımının 18 Ocak 2021 Pazartesi gününe kadar etkisini sürdüreceği ve hava sıcaklıklarının bu süre içinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında seyredeceği kaydedildi. 

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DAHA SOĞUK OLACAK

Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!

Dondurucu soğukların ise önümüzdeki hafta başından itibaren etkili olacağı vurgulandı. Yapılan açıklamada, "Hafta başında ise (18.01.2021) sıcaklıkların daha da düşeceği ve bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 8 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin de altına düşmesiyle birlikte Denizli’de orta, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte ulaşımda görülebilecek aksamaların yanında, zirai faaliyetlerine devam eden üreticilerimizin buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı. 

Editör: TE Bilişim