Uşak'ın Eşme ilçesinde, MHP İlçe Başkanı Burçin Kayhan'ın görevden alınması nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü ve MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden ile MHP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu bir grup MHP yöneticisi gözaltına alındı ve bugün serbest bırakıldı. Olay sırasında MHP Eşme İlçe Başkanı Burçin Kayhan tüfekle ayağından vurulurken, gözaltına alınan MHP İl Başkanı Ayhan Kınden, Belediye Başkan Adayı Fatih Erdoğan, Uşak İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karahan ve MHP Uşak İl Yöneticisi Cevat Gürsoy ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

UŞAK MHP: GÖZALTI DEĞİL, BİLGİMİZE BAŞVURULDU

Öte yandan MHP Uşak İl Başkanlığı konuyla ilgili bir açıklama yaparak olayın gözaltı olmadığını ve sadece bilgilerine başvurulduğunu öne sürdü. Uşak MHP'den yapılan açıklamada, "Dün gece Eşme ilçemizde yaşanan olaylar ile ilgili medyada yer alan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Olay ile ilgili İl Başkanımız Ayhan Kınden Beyefendi, İl Başkan Yardımcımız Süleyman Karahan Beyefendi, Belediye Başkan Adayımız Muhammet Fatih Erdoğan Beyefendi gözaltına alınmamıştır. Aksine bilgilerine başvurulmuştur" ifadeleri kullanıldı. 

Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!
BURÇİN KAYHAN: GECE TÜFEKLE BURDA İŞİNİZ NE
Eşme İlçe Başkanı Burçin Kayhan da, "Gece benim mülküm olan yere kilidi kırarak iki tabanca üç pompalıyla giren tabi burası Milliyetçi Hareket Partisi Eşme ilçe Başkanlığı necisiz bir buçukta burda işiniz ne sıktınız kurtuldunuz" diyerek tepkisini dile getirdi. 
Editör: TE Bilişim