Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım
 - Uşak Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürülüğü (KOM) ekipleri tarafından yapılan operasyonda yaklaşık 50 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, 10 kişi de gözaltına alındı. 
Edinilen bilgiye göre polis ekipleri uyuşturucu ticareti yaptıklarını tespit ettiği şüphelileri takibe aldı. Titizlikle yapılan çalışma ve istihbarat sonrası operasyon için uygun zamanı bekleyen ekipler harekete geçti. Polis eşzamanlı olarak Dikilitaş mahallesinde bir eve ve 3 araca yaptığı operasyonda yaklaşık 50 kilogram esrar maddesi ile 1 adet hassas terazi ve yaklaşık 15 bin lira para ele geçirdi. Operasyon kapsamında 1 çocuk, 4 bayan olmak üzere 10 kişiyi gözaltına alan polis, şüpheliler V.A., L.A., V.Ö., A.G., N.G., E.G., A.G., K.G., G.G., ve yaşı küçük olan D.G.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, işlemleri sonrası savcılığa sevk edileceği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim