CHP'li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Partili Nurullah Cahan zamanında açılan tesisin reklamını yaptı CHP'li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Partili Nurullah Cahan zamanında açılan tesisin reklamını yaptı
Dün akşam saatlerinde başlayan darbe girişiminde çok sayıda güvenlik görevlisi şehit düştü.Şehit güvenlik görevlilerinden birinin Uşaklı olduğu bilgisi geldi. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı koruması olan Uşaklı bir polisin şehit olduğu öğrenildi. Şehit düşen Mehmet Çetin'in ailesine acı haber ulaştı. Kenteki yöneticiler, Mehmet Çetin'in evine gitti. Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri Alim Tunç ve Mehmet Altay, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve protokol mensupları, şehit Mehmet Çetin'in Fevzi Çakmak Mahallesi Çözgü Sokak'ta bulunan evine gitti.  Şehit polis Mehmet Çetin'in acı haberi, Uşak'ta büyük üzüntüye neden oldu. Mehmet Çetin'in 41 yaşında olduğu öğrenildi. Mehmet Çetin'in naaşının işlemleri yapıldıktan sonra Ankara'dan Uşak'a getirileceği belirtildi. 

ANNA VE BABASI ANKARA'YA GİTTİ
Şehit polis Mehmet Çetin'in annesi Nazife Çetin ve babası Hüseyin Çetin, Ankara'ya haraket etti. Şehit polis Mehmet Çetin'in evli ve 2 çocuk babası olduğu ifade edildi.  Mehmet Çetin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'ten ayrıldıktan sonra yapılan bombalı saldırıda şehit düştüğü bilgisine ulaşıldı.








DETAYLAR GELİYOR... 
Editör: TE Bilişim