Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!

Uşaklılar Küçük Çarşı Yardımlaşma Dayanışma Derneği, İdbil ve diğer cephelerde şehit düşen askerlerimiz için lokma döktürdü ve Kur'an-ı Kerim okuttu. Küçük Çarşı'da bulunan üçgen parktaki etkinliğe, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Ceylaner ve Hikmet Kahraman, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayı olan Muhammat Gür ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada bir açıklama yapan Dernek Başkanı Ersoy Başakçıoğlu, "Beka mücadelesi veren ülkemiz, güneyde olası bir terör devletinin kurulmaması için İdlib’de de zalim Esed yönetimindeki rejim güçlerine aman vermiyor.  Geçtiğimiz hafta bu zorlu ve ülkemizin, huzuru ve güvenliği için gerekli olan harekat sırasında, çok sayıda şehidimiz oldu. İlimizden de piyade Uzman Çavuş Ali Turgut, şehit düştü.Tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu topraklar, bu cennet vatan, şehit kanlarıyla alındı ve bu nedenle her bir karışı dahi bizim için ayrı bir yere ve öneme sahiptir.  Atalarımızın canlarıyla aldıkları bu toprakları, ne zalim Esed yönetimi, ne eli kanlı terör örgütleri, ne bunların uzantıları tehdit edebiliyor" dedi. Başakçıoğlu, şöyle devam etti: "Bizler, her koşulda ve durumda devletimizin, ordumuzun ve ulusumuzun yanındayız ve gün safları seyretme değil, sıkılaştırma günüdür.      Bizim safımızı, ne içerideki, ne de dışarıdaki mihraklar bozabilir.  Bizler, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, Türkiye Cumhuriyeti her zaman varlığını sürdürecektir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Bütün dünya bilmelidir ki, Türk milletinin hakkını, saygınlığını şerefini, tαnıtmαyα kudreti vαrdır. Türk vαtαnının bir kαrış toprαğı için bütün millet bir vücut olαrαk αyαğα kαlkαr”.
Bugün burada tek vücut olan bizler, gerektiğinde gözümüzü budaktan sakınmamayı ve ülkemize uzanan eli kırmasını biliriz. 
 Bu duygu ve düşüncelerle, tüm şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum. 
 Cenab-ı Allah’ın birlik ve beraberliğimizi her daim sürdürmesini temenni ediyorum." 

Editör: TE Bilişim