Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!
AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, önceki gün Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın koruması polis memuru H.U. ve şoförü S.S.’nin bir tekel bayii sahibi H.O.’yu darp ettiğine dair iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Söz konusu olayla ilgili Uşak Valiliği nezdinde tüm işlemlerin yapıldığını ve konunun devletin organları tarafından takip edildiğini belirten Servet Kuş, siyasi partilerin olaydan nema çıkarmaya çalıştığını söyledi.

Servet Kuş, “27 Temmuz akşamı meydana gelen olayı çarptırarak siyasi bir malzeme olarak kullanmaya çalışmak yanlıştır ve etik bir davranış değildir. Şiddetin her türlüsüne karşı olan bir siyasi anlayıştayız. Şiddeti tasvip etmiyoruz. Başkanımıza ve ekibine yapılan sözlü küfür ve hakareti de kınıyoruz. Her ne kadar görüşü farklı olsa bile gecesini gündüzünü şehrimizin gelişmesi ve güzelleşmesi için harcayan bir belediye başkanına küfretmek ve hakaret etmek kabul edilebilir değildir ve insanlık dışıdır. Olay adli makamlara taşınmış ve en doğru kararı Türk adaleti verecektir” dedi. 
Editör: TE Bilişim