Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!

Uşak'ta belediye ekiplerinin altyapı çalışması sırasında yanlışlıkla patlattığı çelik doğalgaz borusu hattındaki çalışmanın önümüzdeki 2 saat içinde biteceği belirtildi.

1 Eylül Sanayi Sitesi'nin bulunduğu bölgede yer alan hat, Uşak Doğalgaz A.Ş. (UDAŞ) ekiplerince tamir edilmeye çalışılıyor. Söz konusu çalışmanın ardından, UDAŞ ekipleri, kentteki doğalgaz dönüşüm firmalarının da vereceği destekle konutlara gaz verilmeye başlanacak. 

Fakat doğalgazın bir anda verilmeyeceği ve kentin dört bir yanına dağılacak olan ekiplerce, etap etap açılacağı ifade edildi. Doğalgazın yeniden kullanım sürecinde, zor olan kısmın konutlara tekrar gaz arzının başlaması olduğu kaydedildi. 

UDAŞ ekipleri, boru hattındaki mekanik arızanın giderilmesinin ardından, vatandaşları bilgilendirmeye başlayacaklar. 

Vatandaşa, kısa SMS yoluyla ulaşacağı ifade edien ekiplerin önümüzdeki 10 saat içinde ivedi bir şekilde sorunu çözmesi öngörülüyor. 

UDAŞ, VATANDAŞA ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI:

UDAŞ Yönetim Kurulu konuyla ilgili şu açıklamayı resmi kanaldan paylaştı:

Değerli Hemşehrilerim;

Uşak Belediyesi’ne ait ekiplerin yürüttüğü kanalizasyon-alt yapı çalışması sırasında şehrimize doğal gaz tedariği sağlayan ana boruda ciddi bir hasar meydana gelmiştir. Tüm teknik ekiplerimiz arızanın bir an önce giderilmesi için olay yerine hızlıca sevk edilmiş olup, hasarın giderilmesi için çalışmalar başlamıştır. 
Tek tesellimiz bu büyük tehlikenin her hangi bir yaralanma ya da can kaybı olmadan atlatılmış olmasıdır.
Hasarı mümkün olan en kısa sürede gidereceğiz.

Editör: TE Bilişim