Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!
 UGD’den teröre kınama

İki terör örgütü üyesinin Çağlayan Adliyesi’nde bir savcıyı makam odasında saatlerce rehin tuttuktan sonra öldürmesi ve iki teröristin de düzenlenen operasyon sonucu öldürülmesi ile sona eren kanlı eyleme bir tepki de Uşak Gazeteciler Derneği (UGD) Başkanı Salih Kılınç’dan geldi. Kılınç,  açıklamasında terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkat çekti.

UGD Yönetim Kurulu başkanı Salih Kılınç, İki terör örgütü üyesinin Çağlayan Adliyesi’nde bir savcıyı makam odasında saatlerce rehin tuttuktan sonra öldürmesi ve İki teröristin de düzenlenen operasyon ile öldürülmesi ile sonuçlanan kanlı terör eylemini kınadı.

Kılınç, açıklamasında, “Terör bir insanlık suçudur; sağcısı-solcusu, dincisi-dinsizi olmaz! Terör nereden gelirse gelsin; ister devlet terörü, ister örgütsel terör olsun insanlık karşı çıkmalıdır. Terör demokrasileri ve özgürlükleri yok etmek için yapılır! Uşak Gazeteciler Derneği olarak, terör saldırısında yaşamanı yitiren Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, tüm ulusumuza ve acılı ailesine baş sağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim