BBP MKYK Üyesi Uğur Karaca, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın katıldığı bir TV programında, TSK’ya yönelik hakaretlerine tepki gösterdi. Karaca, “Peygamber Ocağı olan TSK’ya yönelik bu tip alçak tutumları asla kabul etmez ve doğru bulmayız” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, Suriye ve Irak’ın kuzeyi, Doğu Akdeniz, Dağlık Karabağ, Afganistan ve farklı coğrafi bölgelerde devletin birlik ve beraberliği için mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik saldırgan tutumların karşında olduklarını ifade etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uğur Karaca, 22 Kasım’da Türk bayraklı "ROSELINE-A" isimli ticari geminin kanunlara aykırı bir şekilde durdurulduğunu ve devletin bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları sürdürdüğünü belirtti.  

         Doğu Akdeniz ve diğer cephelerde gerilimin bilinçli olarak artırıldığını ve amacın TSK’yı yıpratmak olduğunu dile getiren Uğur Karaca, “Yunanistan’ın Türkiye’ye yönelik zaman zaman kasıtlı tutum ve davranışlarını asla kabul etmiyoruz. Devlet büyüklerimiz ve komutanlarımızın yapılan tüm tacizlere rağmen vakarlı duruşunu sürdüren bir anlayışla hareket ettiğini görmekteyiz. Biz her ne koşulda ve ne pahasına olursa olsun devletimizin ve milletimizin ve göz bebeğimiz TSK’nın yanındayız” dedi.

Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!

         CHP’Lİ ALİ MAHİR BAŞARIR’IN SÖZLERİNE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

         CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın katıldığı bir TV programında, TSK’ya yönelik hakaretlerine tepki gösteren Uğur Karaca, “Türk Silahlı Kuvvetleri ve bu şemsiyenin altında kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimiz, bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır ve kimse bu değerlerimize dil uzatamaz. Çünkü TBMM’den tutun da, adımımızı attığımız kaldırımdan, oturduğumuz evlere kadar tüm kazanımlarımızı şehit ve gazi olan Mehmetçiklerimize borçluyuz. Peygamber Ocağı olan TSK’ya yönelik bu tip alçak tutumları asla kabul etmez ve doğru bulmayız. Bu bağlamda, farklı cephelerde ülkemizin birliği, bütünlüğü ve mazlumların zalimin elinden kurtulması için mücadele eden TSK’ya yönelik bu tavrı ve sözleri esefle kınadığımı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim