CHP'li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Partili Nurullah Cahan zamanında açılan tesisin reklamını yaptı CHP'li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Partili Nurullah Cahan zamanında açılan tesisin reklamını yaptı
Bazı ziyaretler ve incelemeler için Uşak’a gelen Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yapımı devam eden hızlı tren hattı ve çevre yolundaki çalışmaları değerlendirdi.Öğlen saatlerinde kente gelen Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın ve protokol üyeleri karşıladı. İlk olarak İzmir-Ankara hızlı tren şantiyesindeki çalışmaları inceleyen Bakan Mehmet Cahit Turhan, hattın geldiği son nokta hakkında bilgi aldı. Daha sonra Uşak çevre yolu şantiyesine geçen Bakan Turhan’a yolun son durumu hakkında bir sunum yapıldı. Kentin ulaşım konusunda yatırımlarının süreceğini belirten Bakan Turhan, Ankara-İzmir hızlı tren hattının Uşak’ı 2 büyük kente yakınlaştıracağını ve lojistik bazda önemli artı değerler sağlayacağını bildirdi. Bakan Turhan, Ankara ve İzmir arasındaki hızlı tren hattının Uşak etabının Haziran 2020’de biteceğinin müjdesini de verdi. Çevre yolunun en kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Bakan Turhan, söz konusu yatırımların ekonomik anlamda yararlarının ilerleyen dönemlerde daha hissedilir hale geleceğini kaydetti. 

GENÇ ÇİFTİN NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI
Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in yeğeni olan Senem ve Gökçe Eren çiftinin nikah merasimine katıldı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Bakan Mehmet Cahit Turhan, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın kıydığı nikahın ardından, evlilik cüzdanını geline takdim etti. Öte yandan Bakan Turhan, karayolu üzerinden kentten ayrıldı.
Editör: TE Bilişim