Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!
Atatürk ve Fevzi Çakmak’ta 8 bin 190 eve çat kapı ziyarette bulunan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, “Mahallelerimizin tüm eksiklerini, Allah’ın izni, milletimizin desteği ve teşkilatımızın yorulmak bilmeyen neferleri sayesinde gidereceğiz” dedi
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında, 8 bin 190 evi çat kapı ziyaret etti. AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, yerel seçim çalışmaları kapsamında, bugün Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallelerini ziyaret etti ve burada çat kapı ziyaretlerde bulundu. AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın eşlik ettiği Mehmet Çakın, gün içinde toplam 8 bin 190 evi ziyaret ederek, vatandaşlara market ve pazar torbası hediye etti. Ziyaretlerde vatandaşla kısa süreli sohbet imkanı bulan Mehmet Çakın, talep ve beklentileri de notlar alarak, göreve geldiğinde değerlendireceğini ifade etti. 
Seçim çalışmalarında kendisine en büyük desteği AK Parti Uşak İl Teşkilatı mensuplarının verdiğini belirten Mehmet Çakın, “Kampanya sürecinde mahalle, kurum, ev, kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz. Gece gündüz demeden süren bu çalışmalarımızda, dur durak bilmeyen teşkilat üyelerimiz, bize çok büyük destek veriyorlar. Gün boyu ayakta kalan ve halka hizmeti kendilerine gaye edinen AK Parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta bu çalışmaların sonucunu alacağız ve ilimizde AK Parti’nin hizmet anlayışının sürmesini kalıcı hale getireceğiz. Uşak’ın 2 güzide mahallesi olan Atatürk ve Fevzi Çakmak’a da ne gerekiyorsa yapacağız. Mahallelerimizin tüm eksiklerini, Allah’ın izni, milletimizin desteği ve teşkilatımızın yorulmak bilmeyen neferleri sayesinde gidereceğiz” dedi. Öte yandan Çakın, ziyaretler sırasında vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim