Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu
Zahman Köyü Sosyal Etkinlikler Derneği Başkanı Özay Şahin, kısa bir süre önce düğün yapmak isteyenlere bedava düğün salonu sözü veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür etti.
Uşak  Zahman Köyü sakinleriyle önceki hafta, Dikilitaş’a yapılan yeni mahalle konağında buluşan Başkan Nurullah Cahan, burada yaptığı açıklamada maddi durumu kötü olduğu için düğün ve nişan gibi etkinlikleri yapmakta zorlananlara destek olacaklarının sözünü verdi. Başkan Nurullah Cahan’ın düğün yapanlara yönelik iyi haberini değerlendiren Zahman Köyü Sosyal Etkinlikler Derneği Başkanı Özay Şahin, gençlerin geleceklerini kurmada elde edecekleri bu hakkın, kendi dernek etkinliğinde verilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Özay Şahin, “Uşak için çalışan ve üreten bir belediye başkanımız var. Sağ olsun, kendisi bizim yaptığımız etkinliğe katıldı ve önemli destekleri oldu. Sadece Zahman Köyü sakinleri için değil, aynı zamanda bütün ilimizi kapsayan bir haber verdiler. Düğün salonu, bugün için bir çok ailenin önemli bir ihtiyacı. Sadece yeni evlenecek çiftler için değil, genç ve erkek çocuğu olan aileler de sünnet düğünü için bu tip mekanlara ihtiyaç duyuyor. Maddi sorunları olduğu için düğününü ertelemek zorunda kalanlar için yeni bir fırsat oluştuğunu düşünüyorum. Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a bu hizmetinden dolayı tüm halkımız ve şahsım adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. Öte yanan Özay Şahin, derneğinin geleneksel olarak yaptığı köy tanıtım etkinliğinin, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın beyliğinde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilişim