Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!
USAKPORT.COM// Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki bir fotoğraf stüdyosunun açılışını, deklanşöre basarak gerçekleştirdi. Cahan, ilk olarak Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu'nun fotoğrafını çekti.



Fotoğraf serüvenine 1952’de Uşak Merkez’de ilk stüdyoyu açarak başlayan ve 5 yıl sonra Karahallı’da faaliyetlerine devam eden Foto Paris, 60 yıl sonra tekrar kent merkezinde hizmet vermeye başladı. Bugün yapılan açılışa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu, AK Parti Karahallı İlçe Başkanı Rıza Çiğdem, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Cahan, Foto Paris’in sahibi Tolga Yüzbaşıoğlu’dan deden toruna kadar uzanan mesleki serüveni dinledi. 



Açılışta kısa bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin tüm ilçelerinin önemli olduğunu belirterek, “Her ilçemizin kendine özgü bir güzelliği ve özelliği var. Karahallı’da tarihi ve doğa güzellikleriyle ön plana çıkıyor. Esnaflık kültürünün ilk yeşerdiği ilçelerimizden biri olan Karahallı aynı zamanda ciğeriyle tanınıyor. Ciğeri meşhur olan Karahallı, bizim de ciğerimizdir. Karahallı’dan kent merkezine gelen bu kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 



Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu da, “Başkanım bizi ciğeri olarak kabul etti. Karahallı Uşak’ın ciğeriyse, Uşak da bizim canımızdır. Bize verdiği katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 



BAŞKAN AÇILIŞI, İLK FOTOĞRAFI ÇEKEREK YAPTI
Kısa konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu, stüdyoya geçti. Burada ilk fotoğrafı Başkan Nurullah Cahan çekti. Cahan, ilk deklanşöre, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu’nun fotoğrafını çekmek için bastı. 
    

 
Editör: TE Bilişim