Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
15 Temmuz Şehitleri için Uşak Belediyesi ekipleri tarafından çekilen kısa filmin tanıtımı ve yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi vermek için basın mensuplarıyla buluşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, burada gündem ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Atapark Çayzade’de basın mensuplarıyla öğlen yemeğinde buluştu. 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni anlatan ve yönetmenliğini Uşak Belediyesi’nde görev alan Yusuf Yurtsever’in yaptığı kısa film gösteriminde bulunan Nurullah Cahan, sonrasında basın mensuplarıyla sohbet etti.

"KENDİ HALLERİNE BIRAKIYORUM"

Kentteki gelişmelerle ilgili bilgi verdikten sonra gündemle ilgili soruları kabul eden Başkan Cahan, bazı açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin “Sosyal medyada ve zaman zaman bazı basın kurumlarında görevden alınacağınıza ve belediyeye kayyum atanacağına dair iddialar yer alıyor. Bu konuda her hangi bir açıklama yapmak ister misiniz?” sorusuna yanıt veren Cahan, “Aşağı yukarı 2 yıldır hakkımda bu tip iddialar ortaya atılıyor. Sosyal medya ve basın yayın araçlarıyla türlü türlü karalamalarla karşılaşıyoruz. Bizler Uşak’a hizmet ediyoruz ve bu hastalıklı zihniyetten uzak durmaya çalışıyoruz. Bizim bulunduğumuz makamlar gelip geçici yerler. Fakat eleştirinin de bir adabı vardır. Karalama ve çamur atmayı eleştiriden sayamayız. Ben bu iddiaları ortaya atan kişileri kendi hallerine bırakıyorum. Bizim görevimizle ilgili de takdir her zaman için kamuoyunundur” dedi.

15 TEMMUZ FİLMİ BELEDİYENİN KASASINDAN PARA ÇIKMADAN YAPILDI
15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili belediye ekiplerinin çektiği filme değinen Başkan Cahan, “Bu filmimiz belediyenin imkanlarıyla çekildi ve kısa sürede 250 binin üzerinde kişi tarafından izlendi. Yönetmenimiz ve oyuncularımızın hepsi kendi ekibimizden. Beş kuruş para harcamadan böyle güzel bir iş ortaya koydukları için ekibimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim