Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!
Uşak Belediyesi ekipleri, bir süredir devam eden ve elektrik iletim hatlarının yer altına alınması nedeniyle sonlandırılmayan yol yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak.
 
Bir süredir Dikilitaş, Fatih, Cumhuriyet, Atatürk ve Fevzi Çakmak mahallelerinde devam eden ve elektrik iletim hatlarının yer altına alınmaması nedeniyle geciken yol yapım çalışmalarında diğer kurumların faaliyetleri sona ererken, Uşak Belediyesine bağlı ekipler, söz konusu bölgelerdeki çalışmaları başlattı.
        


         Mahallelerde elektrik iletim hatları yer altına alınmadığı için parke taşı döşenmesi, asfalt serimi, kaldırım ve aydınlatma ile ilgili düzenlemeler için bir süre beklenmek zorunda kalındı. Geçtiğimiz günlerde elektrik hatları yer altına alındı ve belediyeye bağlı ekipler çalışmalara başladılar. Belediye ekipleri, ara sokak ve ana yollardaki kalan çalışmaları 1 ay içinde tamamlamayı planlıyor.



         Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Belediye ekiplerimiz söz konusu mahallelerdeki faaliyetlerine başlayamadı. Çünkü elektrik iletim hatlarının yer altına alınması, belli bir zaman aldığı için yol çalışmalarına başlamamız daha büyük eziyet olacaktı. Hem mahalle halkı 2 defa sıkıntı çekecek, hem de belediyemizin yaptığı yatırımlar boşa gidecekti. Şu anda bölgede hummalı bir çalışma başlattık ve ekiplerimizi yönlendirdik. Ara sokaklara uzun süre kullanılacak olan parke taşı döşeyeceğiz ve kaldırımları daha kullanışlı hale getireceğiz. Elektrik direklerinin yer altına alınmasıyla ortadan kalkan görüntü kirliliği, yerini aydınlatması tamamlanmış cıvıl cıvıl sokaklara bırakacak. Ekiplerimiz en kısa sürede bölgedeki çalışmaları bitirerek, vatandaşımıza kullanışlı bir ortam sunacaklar” dedi.




 
Editör: TE Bilişim