Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
USAKPORT.COM// Uşak Belediyesi, İzmir-Ankara Karayolu üzerinde 2 adet yaya üst geçidi yapımına başladı. Uşak Belediyesi’nin yapım ihalelerini tamamladığı yaya üst geçitleri için taşıyıcı klonların yerleri belirlendi. Uşak Belediyesi’nin otogar ve stadyum battı çıktısını yapması nedeniyle karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaların daha kolay hareket etmesi için inşa edilecek olan üst geçitlerin yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi. 



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Yayalarımızın rahat etmesi için daha önce planlama ve projelendirme çalışmasını yaptığımız, üst geçitlerimizin yapımına başladık. Yıl sonuna kadar tamamlanması için yoğun gayret gösterilecek olan geçitlerimizin tamamlanmasıyla yayalarımız daha güvenli ve rahat bir şekilde karşıdan karşıya geçecekler” dedi. 



İZMİR-ANKARA KARAYOLU İKİ YÖNLÜ KULLANILAR OLACAK
Uşak Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl 2 battı çıktı inşa ederek araç trafiğini büyük ölçüde rahatlattığını kaydeden Başkan Cahan, şöyle söyledi: “Battı çıktılar trafiği önemli ölçüde rahatlattı ve can kayıplarının olmaması için yolumuzu ortadan tel örgülerle böldük ve yaya geçişini belli noktalarda kapattık. Yeni yaya üst geçitleriyle yolun iki yakasındaki bankalara, ödeme merkezlerine ve restoranlara gidiş ve dönüşler kolay hala gelecek. Yolumuz iki yönlü olarak daha kolay kullanılacak ve bölgedeki esnafımız için de artı değerler sağlanacak”.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, okul bölgelerinde ihtiyaç duyulan noktalara da yeni yaya üst geçitleri yapımına devam edeceklerini sözlerine ekledi. 
Editör: TE Bilişim