Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni hastane, adliye ve emniyet müdürlüğünün taşınacağı bölgeye, ulaşımın daha kolay olması için yeni bir yol çalışmasına başladıklarını söyledi. Kentin nüfus yoğunluğunun büyük bölümünü barındıran Kemalöz, Cumhuriyet, Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahalleleri sakinlerinin, hastane ve adliyeye direkt olarak ulaşımlarını sağlamaları için 1 Eylül Sanayi Sitesini çevreleyen anayolun yapımına başladıklarını ifade eden Başkan Cahan, Fen İşleri Müdürlüğü’nün sevk ve idaresindeki çalışmanın en kısa sürede biteceğini söyledi. 




Uşak Devlet Hastanesi’nin hasta potansiyelinin her geçen gün arttığını belirten Başkan Cahan, “Uşak Devlet Hastanesi, kısa bir süre önce yeni binasında hizmet vermeye başladı. Aynı alanda yeni adliye de hizmet veriyor ve yakın bir zaman dilimi içinde İl Emniyet Müdürlüğü binası da, söz konusu bölgeye taşınacak. Özellikle hastaneye gidiş gelişler, İzmir-Ankara karayolunun kullanımını artırıyor ve zaman zaman trafik sıkışıklıklarına neden oluyor. İlimizde yoğunluğun fazla olduğu mahallelerimizin bir bölümünün hastaneye direk ulaşımı sağlaması için 1 Eylül Sanayi Sitesi’ni çevreleyen anayolun yapımına başladık. Bu sayede hastaneye gitmek isteyen vatandaşlarımızın büyük bölümü, hiç şehir trafiğine takılmadan direkt ulaşımı sağlayacaklar” dedi. 
Yolun kısa süre içinde asfaltla kaplanacağını dile getiren Başkan Cahan, “Dayanıklı ve uzun ömürlü asfaltla kaplayacağımız yolumuzu en kısa sürede tamamlayacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim