Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, koronavirüsle ilgili kentte güzel bir gelişmenin yaşandığını ifade etti. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda olan bir hastanın durumunun iyiye gittiğini ve servise alındığını ifade eden Güneş, ayrıca solunum cihazına bağlı olan bir hastanın da cihazdan ayrıldığını ve normal yolla solunuma devam ettiğini bildirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Güneş, “Çin’de başlayan ve dünyada pandemi oluşturan koronavirüs, maalesef ülkemizde de etkili oldu. Hükümetimiz kısa sürede önemli önlemler almasına rağmen 30 bin 217 kişi bu hastalığa yakalandı. Bin 326 kişi iyileşirken maalesef 649 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu süre zarfında sağlık çalışanlarımız hastalarımızın sağlığına kavuşması için canla başla çalışmaktadır. Uşak ilimizde bugün itibari ile 78 kişi bu hastalığa yakalandı, 10 vatandaşımız ise maalesef hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-I Allah'tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. 

BUGÜN UŞAK’TA GÜZEL BİR GELİŞME OLDU
“Bugün güzel bir gelişme oldu. Sizlere onlardan bahsetmek istiyorum. Uşak devlet hastanesinde yoğun bakımda olan bir hastamız durumu daha iyi olduğu için servise alındı. Diğer yandan entübe olan yani solunum cihazına bağlı olarak yaşayan bir hastamız da solunum cihazından ayrıldı. İnşallah hepsi kısa sürede sağlığına kavuşurlar” diyen Güneş, şöyle konuştu: “Bu vesile ile bizlere sağlık hizmeti veren ve özveri ile çalışan doktorlarımıza, hemşirelerimize, Sağlık teknisyenlerimize, kamu ve özel hastanelerimizde ve sağlık tesislerimizde hizmet veren tüm çalışanlarımıza, hastenelemizde ve özelde hizmet veren eczacılarımıza velhasıl emeği geçen tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Ayrıca böyle güzel hasteneleri Uşağımıza ve ülkemize kavuşturan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere önceki sağlık Bakanlarımıza ve diğer Bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu günlerin en kısa sürede geçmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum”.

Editör: TE Bilişim