Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım
USAKPORT.COM//

Uşak Belediyesi'nin yaklaşık 3 ay önce inşaatına başladığı ve otogar bölgesindeki trafik yoğunluğu azaltmak için projelendirilen battı çıktı, sürücülerin kullanımına açıldı. Yapımını yüzde 99'u Uşak Belediyesi'ne ait olan UTAŞ'ın üstlendiği ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın koruması polis memuru Mehmet Çetin'in adını alan battı çıktı, vatandaştan beğeni topladı.



Battı çıktının hizmete açılması sosyal medyada gecenin konusu oldu. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kısa dönemde, hızlı ve yorucu bir çalışma yaparak yatırımı hizmete açtıklarını söyledi. 3 aylık süre zarfında sürücülerin yan yolları kullanarak büyük fedakarlık yaptığını kaydeden Cahan, "Allah bize bugünü görmeyi nasip etti ve önemli bir yatırımı hayata geçirdik. Şimdi sırada stadyum kavşağı var ve buradaki çalışma, bir öncekine göre daha erken bitecek. İnşaat sırasında görev alan mühendisinden, işçisine kadar herkese teşekkür ederim. En büyük teşekkürü de bize destek olan Uşak halkına ediyorum. İlimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

CAHAN, MEHMET ÇETİN'İN OĞLU İLE BATTI ÇIKTIDAN GEÇTİ

Öte yandan Başkan Cahan, kendi kullandığı makam aracıyla battı çıktıdan geçti. Başkan Cahan'a kavşağa ismi verilen şehit Mehmet Çetin'in oğlu Yusuf Emir Çetin eşlik etti. 


 
Editör: TE Bilişim