Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
USAKPORT.COM// Uşak Belediyesi’nin stadyum kavşağına inşa ettiği battı çıktı yüzde 95 oranında tamamlandı. Battı çıktının bulunduğu alandaki asfaltlama işlemi tamamlanırken, aydınlatma direkleri ve trafik ışıkları, kavşağa yerleştirildi. Şu anda kavşağın bulunduğu bölgede, temizlik personeli çevre düzenlemesini yapıyor. Kavşağın bu hafta için araç trafiğine açılacağı ve yan yolların yeniden düzenleneceği ifade edildi. Ayrıca otogar ve stadyum battı çıktıları ile dörtyol köprülü kavşağı aydınlatma direkleri, bir biriyle uyumlu hale getirildi. 


Stadyum bölgesindeki battı çıktılı kavşak düzenlemesi, sadece İzmir ve Ankara karayolu üzerindeki trafiği değil, aynı zamanda Atapark ve Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki araç trafiğini hafifletecek. Sabah saatlerinde, Atatürk Kültür Merkezi’ne ve akşam saatlerinde de Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki sağlık ocağına kadar uzanan araç kuyruklarının kısalması bekleniyor. Yeni kavşak düzenlemesi ile kırmızı ışıkta bekleme süresinin de azacağı öngörülüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sosyal iletişim ağı facebook üzerinden paylaştığı fotoğraflarla, stadyum battı çıktısının son halini kamuoyuna tanıttı. Öte yandan stadyuma inşa edilen battı çıktısına verilecek isim henüz belli değil. 
 
Editör: TE Bilişim