UMPAŞ'tan çıkarılan seramik işçileri 4 yıldır tazminatlarını alamadılar! UMPAŞ'tan çıkarılan seramik işçileri 4 yıldır tazminatlarını alamadılar!
 
Uşak Belediyesi, İbrahim Tahtakılıç Caddesi’nden Alparslan Caddesi’ne geçmek için Ulubey yolunu Bölme’ye kadar gitmek zorunda kalan sürücülere kolaylık sağlamak için, yeni bir kavşak çalışması başlattı. 

Buna göre, 40 metrelik yol olarak bilinen ve İbrahim Tahtakılıç Caddesi’nin bittiği nokta olarak bilinen ve aradaki demir yolu bariyerleri nedeniyle kullanılamayan alan, yeni bir kavşak haline getirilecek. Böylelikle Alparslan Caddesi’ne gitmek isteyenler, Bölme’ye kadar gitmek yerine direkt yolun karşısına geçerek, daha kolay ulaşım sağlayacaklar. 
Bölgede yapılan kavşak düzenlemesini yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ulubey yolunun ikiye bölündüğü ve çelik bariyerlerle kaplı alandaki çalışmaların kısa sürede biteceğini ifade etti. 

Cahan, “Uşak halkına bir müjdeyi daha vermek istiyorum. Burası yılların kangren haline gelmiş bir problemiydi. İbrahim Tahtakılıç Caddesi 40’lık yol olarak buraya geliyor ama demir yoluyla kesildiği için karşıya geçmiyordu. Camii Cemaatimiz, vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçemiyordu. Şimdi güzel bir uygulamayla bu sorunu çözüyoruz.” dedi.

“İnşallah önümüzdeki 15 güne kadar bu kavşağımızı bitirmeyi hedefliyoruz” diyen Uşak Belediye Başkanı Cahan, “Şimdiden ben emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, hemşehrilerimize de hayırlı uğurlu olsun temennisinde buluyorum” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilişim