CHP’li Eşme Belediye Başkan adayı hakkında tehdit suçundan iddianame CHP’li Eşme Belediye Başkan adayı hakkında tehdit suçundan iddianame

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kentsel dönüşümde ikinci etaba geçilmesi için girişimlerin başladığını ifade etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, birinci etabı tamamlanan kentsel dönüşüm bölgesindeki yapılaşmanın kent için örnek olduğunu ve diğer bölümlerin şehrin bütünlüğünü bozduğunu ifade etti. 
Kentsel dönüşümde ikinci etabın yapılmaması durumunda, bölgenin tam anlamıyla cazip hale gelmesinin güç olduğunu kaydeden Mehmet Çakın, söz konusu alanın 13 yıldır imara kapalı olduğunu ve vatandaştan bu yönde talepler aldıklarını kaydetti. 
Gelen talepler nedeniyle hazırlanan planın Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası gibi sivil toplum kurumlarıyla da paylaşıldığını belirten Çakın, “Bölgedeki vatandaşlarımızla da görüşmelerimiz devam ediyor. STK’lar ve mülk sahiplerinden aldığımız geri dönüşlere dayanarak, çalışmalarımızı meclise sunacağız. Böylelikle bölgenin kendi kendine hızlı bir şekilde dönüşümünün önünü açacağız. İsmetpaşa Caddesi ve Kentsel Dönüşüm alanı arasındaki kopukluğun giderilmesini sağlayacağız” dedi.
Öte yandan Başkan Çakın, Ata Park’ın bulunduğu bölgedeki SSK evlerinin de imar sorunlarının giderildiğini ve yapılaşmanın başladığını sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim