Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
Uşak sınırları içindeki karayollarında alınacak kış tedbirleri ve kurumlar arasında sağlanacak koordinasyon ile ilgili toplantı Vali Salim Demir başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Salim Demir’in yanı sıra Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Hukuk Müşaviri  Ayşe Şeyda Çağlar, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Albay Hikmet Us,  ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Toplantının başlangıcında basın mensuplarına konu ile ilgili açıklamada bulunan Vali Salim Demir: “Ankara-İzmir karayolu üzerinde bulunan Uşak sınırları içinde toplam 470 km karayolu mevcut olup, hem Uşaklı vatandaşlarımızın, hem de İzmir-Ankara istikametinde seyreden vatandaşlarımızın güvenli şekilde ulaşım sağlamaları için kış aylarında meydana gelebilecek buzlanma ve kar yağışlarına karşı her türlü tedbiri almak durumundayız.  Bugün kış sezonu açılışını yaptığımız Karayolları 25.Şube Şefliğimizde kış aylarında meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alındığı, araç ve ekipmanların bakımlarının yapılarak kışa hazır hale getirildiğini gördük. İnşallah 2017-2018 kış sezonu boyunca herhangi bir aksaklık ve kazaya meydan vermeden tüm vatandaşlarımızın kesintisiz ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlayarak, olası can ve mal kayıplarının önüne geçmiş oluruz. 
Karayolları ekiplerimiz, gerekli araç ve ekipmanlarla yedi gün yirmi dört saat hazır bir şekilde beklerken, kar ve buzlanmaya karşı da gerekli hallerde karayollarımıza tuz serperek yollarımızın trafiğe açık kalmasını temin edeceklerdir. Bunun yanında olası yoğun kar yağışı durumunda Karayolları 25.Şube Şefliğimiz, İl Özel idaresi ve Uşak Belediyesi ile işbirliği içinde kar mücadelesini en etkin ve en hızlı şekilde sürdürecektir. 
Bu toplantıda, alınan tedbirleri değerlendirmenin yanında karayollarındaki kar ve buzlanmaya karşı mücadelede kurumlarımız arasında gerekli koordinasyonu sağlayarak, kış aylarında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.
Vali Salim Demir’in konuşmasının ardından Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, ilimiz sınırları içindeki karayollarının durumu ve alınan tedbirler ile ilgili sunum yaptı. Sunumun ardından kış tedbirleri konusunda ilgili kurumlar arasındaki koordinasyon konuları değerlendirildi.
 
Editör: TE Bilişim