Kovid-19 salgını nedeniyle görüşmelerini telekonferans yöntemiyle sürdüren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Kontrollü Sosyal Hayata Dönüş” planı sonrasında Esnaf Odası Başkanlarıyla görüştü, talepleri dinleyerek süreci değerlendirdi.

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında yüz yüze gerçekleştirilemeyen görüşmeler teknolojik olanaklarla sağlanıyor. Bu kapsamda görüşmelerine telekonferans sistemiyle devam eden ve rutin hale gelen istişare toplantılarını aksatmayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kentte bulunan Oda Başkanları ile düzenli olarak görüşme gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bu kapsamda Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, Uşak Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Börekçi, Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas ve Uşak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ayçiçek ile görüşme sağladı.

Başkan Çakın, dayanışma vurgusu yapılan, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği görüşmede, esnafların taleplerini dinledi. Video konferans yöntemiyle dört farklı esnaf odası başkanı ile gerçekleştirilen istişare toplantısında, bu süreçte atılması gereken adımlar, eylem planına bağlı olarak izlenecek yol, belediyenin bu noktada esnaflara vereceği destekler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Editör: TE Bilişim