Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
USAKPORT.COM// Uşak Ayşe Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmenlerinden İsmail Zengin, bugün okul  takımını çıkardığı Orhan Dengiz Anadolu Lisesi futbol maçı sırasında, kalp krizi geçirdi. Edinilen bilgiye göre olay bugün Kalfa Korusu’ndaki futbol sahasında oynanan Ayşe Ana ve Orhan Dengiz futbol maçı sırasında meydana geldi. Takımını sahaya çıkaran ve maçı izleyen antrenör İsmail Zengin,saat 10:30 sıralarında kalp krizi geçirdi. İsmail Zengin’e ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sonrasında 112 ekipleri tarafından Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen İsmail Zengin, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

İSMAİL ZENGİN'İN TAKIMI MAÇI 5-1 KAZANDI

İsmail Zengin'in çalıştırdığı Ayşe Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol takımı, söz konusu maçta, son 4 yılın şampiyon takımı olan Orhan Dengiz Anadolu Lisesi ekibini 5-1 gibi ezici bir skorla mağlup etti. Öte yandan İsmail Zengin'in henüz 38 yaşında, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Ayrıca İsmail Zengin'in Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden UTAŞ Uşakspor'un altyapı antrenörlüğü görevini üstlendiği belirtildi. İsmail Zengin'in kalp krizi haberi, sadece öğrencilerini değil, aynı zamanda çalıştırdığı sporcuları ve sevenlerini de üzüntüye boğdu. 
Editör: TE Bilişim