Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!
        Uşak Belediyesi, kentteki su arzının sürekli olması için Aybey Mahallesi'nde bulunan bin 500 metreküplük su deposunun kapasitesini 7 bin 500 metreküpe çıkarıyor.  Yeni su deposunun inşaatının kısa süre içinde biteceği ve kentteki 7 depoya bir ilavenin daha yapılacağı ifade edildi.
 
        Kentteki tüm su depolarının toplamda 30 bin metreküpü bulduğu ve yeni yatırımla kapasitenin 37 bin 500 metreküpe yükselerek, yaklaşık yüzde 25 ilave suyun depolanacağı belirtildi.
 


        Yeni su deposunun aksilikler hesap edilerek, ileriye dönük bir yatırım olduğunu söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte su optimizasyonunun aksamadan sağlanması için ekiplerin gerekli planlamayı yaptığını dile getirdi.  


 
        Suyun hayatın devamlılığı için büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Cahan, geçtiğimiz günlerde altyapıdaki arızalardan kaynaklanan su kesintilerini hatırlatarak, "Belediye olarak ilimizde yaşamın sekteye uğramaması için plan ve programlamamızı yapıyoruz. Kısa bir süre önce ilimizde altyapı yenileme çalışmasından dolayı kısa süreli de olsa su kesintileri yaşandı. Ve bu zaman dilimleri içinde suyun ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşıldı. Uşak'ta yaşamın sekteye uğramaması ve suyumuzun arzının sürekli kılınması için yatırım planımıza yeni bir su deposu ekledik. Şu anda Aybey Mahallemizde mevcut depomuzu yıkarak, kapasiteyi 5 kat daha artırıyoruz. Bu sayede olası aksiliklerde elimizi güçlendireceğiz ve suyun aralıksız akmasını sağlayacağız" dedi.



HER 100 LİTRE SUYA 25 LİTRE İLAVE YAPILACAK      


        Söz konusu yatırımın kent genelinde de kapasiteye artı değer katacağını anlatan Başkan Cahan, "Şu anda 7 depomuz var ve bununla birlikte kapasitemizi artırmış olacağız. Toplamda 30 bin metreküplük bir su kapasitesini, 37 bin 500 metreküpe çıkaracağız. Bu sayede depoladığımız her 100 litre suya 25 litre ilave yapacağız. Bu tip projeler, pek göz önüne gelmeyen, fakat hayatın devamlılığını sağlayan yatırımlardır. Yeni su deposu en kısa sürede tamamlanacak ve Uşak halkının hizmetine girecek" diye konuştu.
 
 
 
Editör: TE Bilişim