Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!
Uşak Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen 2019 bütçe görüşmelerinde alınan kararla suya indirim yapıldı. 
Uşak Belediyesi, enflasyonla topyekün mücadele programı kapsamında, son olarak su fiyatlarında indirim kararı aldı. Uşak Belediye Meclisi’ndeki oylamanın ardından, Ocak 2019 itibariyle su fiyatlarına yüzde 20 oranında indirim yapılması kararlaştırıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İstedik ki bu mücadeleye Uşak Belediyesi olarak tam destek verelim ve vatandaşımızın bütçelerine destek olalım.  Onların bir nebze olsun bu ekonomik sıkıntıda rahat etmeleri anlamında yüzde 20’lik ciddi bir su indirimini kararlaştırdık” dedi.
Uşak Belediye Meclisi olarak güzel bir kararın alındığına işaret eden Cahan, tüm partilerin mensubu Belediye Meclisi Üyelerine teşekkür etti. Cahan, “Uşak’ta birlik ve beraberlik hakim. Uşak Belediyesi olarak halkımızın sıkıntılarına daima kulak verdik ve onların bütçesini doğrudan etkileyen suya yönelik de önemli bir karar verdik. Daima halkımızın yanındayız” dedi.
 
Editör: TE Bilişim