Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor
Uşak Belediyesi’nin organize ettiği, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan, ‘Türk Siyasetinde Yeni Dönemin Şifreleri’ konulu panelde, bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ülke üzerinde oynanan kirli oyunlara karşı etkili mücadelenin birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. 



ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin ve Yenigün Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yunus Karakaya’nın konuşmacı olduğu paneli, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve vatandaşlar dinledi. 



Panelin açılış konuşmasını yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, son dönemlerde Türkiye üzerinde kirli senaryoların hayata geçirilmeye çalışıldığını ve buna karşı farkındalığın ülkenin geleceği açısından önem taşıdığını söyledi.



Uşak Belediye Başkanı Cahan, “Son yıllarda çok zorlu virajlardan geçtik ve ülkemizi felakete sürüklemeye çalışanlara karşı milli bir duruş sergiledik. Hala memleketimiz üzerinde kirli emelleri olanlar var ve bunun için iç ve dış mihrakları kullanıyorlar. Çok şükür ülkemizin başında özü ve sözüyle dimdik duran bir lider var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu ve milletimizin ferasetiyle şimdiye kadar bir çok ihanetin üstesinden geldik. Türkiye, artık eski Türkiye değildir. 2023 hedefleri olan ve bu konuda sürekli çalışan ve üreten bir Türkiye’dir. Bizlere düşen, hainlere fırsat vermeden, ülkemizin büyümesini ve gelişimini düşünerek devletimizin yanında olmaktır” dedi. 



Başkan Cahan’ın konuşmasının ardından söz alan ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, ilk olarak Uşak hakkındaki düşüncelerini ifade etti. Bursalı, “Daha önce Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yaptım ve öğrencilik yıllarımda da hep İzmir ve Ankara arasında gidiş-gelişlerim oldu. Bu nedenle Uşak’a yabancı değilim ve şu anda görev yapan Valimizi de yakından tanıyorum. Uşak’a çok kaliteli ve üretken bir vali atandı ve görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca kentte yapılan bir çok hizmetin meyvesini verdiğini görmekteyim. Uşak çok değişmiş ve güzelleşmiş” diye konuştu. Şebnem Bursalı’nın Türkiye’nin 2023 vizyonunu konu alan sunumunun ardından, Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Karakaya birer sunum yaptılar. 



Etkinliğin ardından, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve panelistler, kent park alanında inceleme gezisi yaptı ve yapılan çalışmalar yakından görüldü. 
Editör: TE Bilişim