Uşak Belediyesi, yayalaştırılan sokaklar projesinin ilk etabı için 1 Eylül Caddesi, 2. Doğan Sokak, Adak Sokak, Abdiloğlu Sokak, Dede Hasan Sokak ve Acun Sokak ile sokağın sonundaki parkın bulunduğu bölgeyi kapsayan alanda çalışma yapacak. Projenin hayata geçmesi için etüt merkezi, restoran ve kafeteryaların yoğun olduğu bölgedeki esnafla bir araya gelen Uşak Belediyesi yönetimi, projeyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Projenin kısa sürede hayata geçeceğini belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sokakların daha konforlu hale geleceğini ve bölgede yaya sirkülasyonunun artması ile esnafın kazancının da çoğalacağını ifade etti.  

Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!

Başkan Çakın, "Yayalaştırılan Sokaklar Projesi’nin tamamlanmasıyla teknik ve sosyal anlamda bölgedeki yaya hareketliliği artacak. Böylece hem vatandaş hem de esnaf açısından ciddi kazanımlar elde edilecek. Çalışmalar sonucunda görsel açıdan daha cazip bir alana kavuşacak alan ile kent merkezimiz güzelleşecek, şehrimizin değerine değer katılacak. Bu anlamlı projeyi şehrimize kazandıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün teknik çalışmaları sürdüreceği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim