Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
Uşak’ta yerel seçimlere çok az bir süre kaldı ve siyasi partilerin başkan adayları, kentteki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, oylarına talip olduklarını ifade ediyor. Bugün yapılan Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği üyelerinin oynadığı futbol turnuvasına hiçbir siyasi partinin adayı katılmadı. 
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Uşak Çölyak ve PKU El Ele Derneği  Başkanı Ömre Ümran Aydın, derneğin üyelerinin çocuklar olduğunu ve yaşadıkları sorunların çözümü noktasında yerel yönetimlerin önemini bildiklerini söyledi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Uşak Çölyak ve PKU El Ele Derneği  Başkanı Ömre Ümran Aydın, derneğin üyelerinin çocuklar olduğunu ve yaşadıkları sorunların çözümü noktasında yerel yönetimlerin önemini bildiklerini söyledi. Mevcut Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın çölyak ve PKU hastası olan bireylere destek için bir dizi çalışma yaptığını dile getiren Ömre Ümran Aydın, “31 Mart seçimlerine çok az bir süre kaldı ve hiçbir belediye başkan adayı bizi ziyarette bulunarak, dertlerimizi ve taleplerimizi dinlemedi. Burada her hangi bir siyasi partiye angaje olma gibi bir durumumuz yok, fakat seçilecek olan başkan ister istemez bir siyasi partinin temsilcisi olacak. Bu demek değil ki, sadece seçildiği partiye hizmet edecek ve bunun dışındakileri bir kenara bırakacak. Bizim istediğimiz seçilecek olan başkanın öncelikle Uşak rozetini takması ve toplum yaranına olacak çalışmaları desteklemesi. Bizler çölyak ve PKU hastalarına hizmet veren bir derneğiz ve Uşak’ta da bu hastalıklarla mücadele eden aileler var. Adaylardan ricamız, çölyak hastalarının da dertlerini ve taleplerini dinlemeleridir. Her şeye rağmen 31 Mart’ta halkın karşısına çıkacak olan başkan ve meclis üyesi adaylarına başarılar diliyorum” dedi.





Editör: TE Bilişim