Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

Türkiye'deki coronavirüs vakalarının ardından, Uşak ve diğer kentlerde temizlik için yoğun bir çalışma başlatıldı. Bu konuda, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası da; rutin temizlik faaliyetine ilave olarak, özel  strelizasyon malzemeleriyle, personelin ve odadan hizmet alanların kullandığı alanlarda bir dizi çalışma yaptı. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nda personelin kullandığı alanlar, arşiv bölümü, konferans ve meclis salonu, mescid, yönetim kurulu toplantı salonu, asansörün içi ve dışı, merdivenler, derslikler ve bekleme alanlarında özel bir temizlik yapıldı.

UTSO'DAN HAKSIZ FİYAT ARTIŞLARI İÇİN ÖNEMLİ UYARI

Öte yandan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'ndan, son dönemlerde medyada yer alan fahiş fiyat haberleri ve vatandaştan gelen ihbarler üzerine önemli bir uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda, "Ortaya cikan yeni tip Koronavirus (Covid-19) sonrasında , bazı işletmelerin söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerde haksız fiyat artışı gerçekleştirildiği hakkında TOBB'a şikayetler ulaştığı bildirilmiştir.
Bu çerçevede, çalışma alanımızda tespit edilecek bu tür işletmelerin, Odamız Disiplin Kuruluna sevk edileceği ve haklarında Oda ve Borsa Üyelerine verilecek Disiplin ve Para Cezaları ile Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu hakkında yönetmelik hükümleri çerçevesinde gerekli işlemlerin başlatılacağı hususunu bilgilerinize sunulur" ifadelerine yer verildi. 

Editör: TE Bilişim