Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, son dönemlerde sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapılan paylaşımlarda adı geçen personellerin yasal işlem başlattığını basına ve kamuoyuna duyurdu. Konuyla ilgili Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü üzerinden yazılı bir açıklama yapan Rektör Sait Çelik, “15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından maalesef, bu birlik ve beraberlik ortamını zehirleme ve yok etme amacına hizmet eden darbe istismarcıları da harekete geçmiştir. Bazı yerel basın organlarından ve sahte twitter hesapları üzerinden daha önce Uşak Üniversitesi rektörlük seçimleri sürecinde yaptıkları gibi,  şahsımı ve üniversitemizi FETÖ ile ilişkilendirmeye çalışmışlardır. Şayet ihanet içermiyorsa, gaflet dalalet ve cinnet halinin göstergesi eylemleri ortaya koymaktan çekinmeyen, sözde vatan millet davası güttükleri iddiasında olan bir yapıyla karşı karşıya olduğumuz anlaşılmaktadır. Söz konusu hesaplarla ilgili isimleri geçen bütün personelimiz gerekli yasal takipleri başlatarak bu hesaplar ve bu hesapları yönetenler için dava açmışlardır” dedi.

“ÜNİVERSİTEDE HİÇBİR GRUBUN ÖBEKLEŞMESİNE İZİN VERMEDİM”
“Şehrimizin kalkınması için oldukça önem arz eden ve şehrimizin en büyük marka değeri olan Uşak Üniversitesini ve üniversitenin nezdinde şahsımı bu tür kara propaganda faaliyetleriyle yıpratmaya çalışmak, şehre en büyük zararı vermektedir. Üniversiteyi nereden aldığım ve nereye getirdiğim vicdan ehli herkes tarafından bilindiği gibi, işin uzmanlarınca da ifade edilmektedir” diyen Rektör Çelik, şöyle söyledi: “Yine,  üniversitemde FETÖ dâhil hiçbir guruba, devlet düzenini ve hiyerarşisini bozacak şekilde öbekleşme fırsatı vermediğimi, üniversiteyi hiçbir gurubun ve şahsın menfaat alanı haline getirmediğimi de takip edenler bilmektedir”. Rektör Sait Çelik, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu bu günlerde darbe rantçılığına soyunarak kişisel ve grup çıkarı elde edeceğini ve FETÖ nün boşluğunu dolduracağını sanan, ancak kendi gruplarının adını kirlettiğini ve FETÖ’ye alet olduğunu fark etmeyen cahilleri ve gafilleri, dini, ahlaki ve insani açıdan ne yaptıklarını düşünmeye ve anlamaya davet ediyor, Yüce Allah(cc)’tan onlar için feraset ve basiret diliyorum.   FETÖ nün oluşturmak istediği kaosa hizmet ederek, üniversitemizi ve üniversitemizde FETÖ temizliği için kurduğumuz komisyonu zan altına bırakmaya dönük,  gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmayan paylaşımları yapan hainleri ise şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

 
Editör: TE Bilişim