Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!
USAKPORT.COM///
Kısa bir süre önce Uşak’ta göreve başlayan Vali Salim Demir, makamına hayırlı olsun ziyaretlerine gelenler tarafından takdim edilen 82 adet çiçeği, Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlar ve sivil toplum kurumlarına hediye etti.



Konuyla ilgili bugün Uşak Valiliği’nde gazetecilere bilgi veren Uşak Valisi Salim Demir, daha önceki görev yerlerinde de aynı uygulamayı yaptığını belirterek, “Bizi ziyaret eden vatandaşlarımız ve kurumlarımız nezaket göstererek, çiçek takdim ettiler. Sevginin ve saygının bir sembolü olan çiçekleri seviyorum ve bunların paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Daha önce görev yaptığım yerlerde de gelen çiçekleri Huzurevi, çocuk evleri, kadın konuk evleri ve diğer sosyal hizmet kurumlarına paylaştırdım. Ayrıca artanları özellikle hayır kurumu diyebileceğimiz sivil toplum kurumlarına verdim. Şimdi de Uşak’ta aynı uygulamayı yapıyoruz” dedi.



UŞAK AİLE VE SOSYAL POLİTİKALARA BAĞLI KURUMLARDA 380 KİŞİ KALIYOR
Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarla ilgili bilgiler de paylaşan Vali Salim Demir, huzurevinde 151, engelsiz yaşam merkezinde 105, çocuk evlerinde 45, çocuk evleri koordinasyon merkezinde 59 ve kadın konuk evinde 20 kişinin kaldığını ifade etti. Vali Demir, kentte 11 çocuk evi bulunduğunu sözlerine ekledi. Öte yandan Vali Demir, kurum ve kuruluşlara gönderilecek olan çiçeklerin önünde son bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Editör: TE Bilişim